Projektcsapat Építő

Szoftver a humán erőforrás-allokáció optimalizálására

Itt kezdje

Mivel foglalkozunk

A Projektcsapat Építő Szoftver segítségével a jelenlegi munkavállalói közül egy szempillantás alatt kijelölheti az adott projekt lebonyolításához ideális csapattagokat, és azonnal hozzáláthat a munkához.

A Projektcsapat Építő Szoftver révén az új projektszerepekre legalkalmasabb munkavállalók eléréséhez nem kell többé a szóbeszédre hagyatkoznia, és a jelöltek kiválasztása nem korlátozódik arra, hogy kit ismer, vagy milyen internetes karrieroldalakat használ. Ennek köszönhetően maximálisan kiaknázhatja a munkavállalók fejlesztésére fordított beruházásait és teljes mértékben bevonhatja őket a munkába.

A Projektcsapat Építő Szoftver mentes az elfogultságtól, és minden alkalmazottat kizárólag tapasztalatai, képességei, érdeklődési körei és rendelkezésre állása alapján mérlegel.

Fő funkciók

Gyorsan azonosítja és értesíti az adott projektcsapat megfelelő szerepeire legalkalmasabb alkalmazottakat

A projektszerep közzétételét követően a Projektcsapat Építő Szoftver segítségével egyetlen kattintással értesítheti a legmegfelelőbb alkalmazottakat a projektről, és felkérheti őket, hogy küldjenek visszajelzést arról, érdekli-e őket a projekt.

Az elkötelezett munkaerő az alkalmazottak megtartásának és a mobilitásnak a kulcsa

Maximalizálja a munkavállalók felvételére és fejlesztésére fordított befektetéseit, és használja ki a szellemi tőkét azáltal, hogy új és agilis projektcsapatok összeállításával fenntartja érdeklődésüket és elkötelezettségüket.

A rendszer nem használ „keresést” a jelöltek azonosítására, ehelyett az összes munkavállalót azonnal rangsorolja az egyes munkakörökhöz

A Projektcsapat Építő Szoftver egy szempillantás alatt rangsorolja a rendszer összes alkalmazottját, így Önnek csak a megfelelő képesítéssel rendelkező, érdeklődő munkavállalókra kell időt fordítania.

A külső jelöltek és tanácsadók rangsorának összevetése a belső munkavállalókéval

A SymbaSync tehetségkutató megoldását aktiválva azonnal rangsorolhatja és összevetheti az adott projektszerepre alkalmas külső jelölteket és jelenlegi alkalmazottakat.

 

Zökkenőmentes integráció összes meglévő eszközével

A Projektcsapat Építő Szoftver elsődleges célja az, hogy zökkenőmentessé és egyszerűvé tegye a projektcsapatok összeállításának folyamatát. Ennek érdekében a rendszer felhasználóbarát felületet, a meglévő rendszerekkel való egyszerű integrációt és hatékony ügyfélszolgálatot biztosít.

A Projektcsapat Építő Szoftver használatával nagyobb eséllyel fogja teljesíteni a határidőket, sikeresebben bevonhatja a szervezet összes alkalmazottját, és azonosíthatja a kevésbé elkötelezett dolgozókat.

Ez a munkaerő evolúciója.

{

A bank egyre jobban ki tudja használni a képességeimet, mivel mindig találok olyan feladatot, ami igazán nekem való.

Az OTP Bank egyik munkavállalója

Más platformoktól eltérően a képességek és a tapasztalatok bővítésére ösztönöz. A több funkcióra kiterjedő képzések és tapasztalatszerzési lehetőségek könnyebben megvalósíthatók.

Az OTP Bank egyik projektvezetője

Mindez óriási mértékben javítja a szellemi tőke bevonását akkor és ott, ahol arra a leginkább szükség van.

Az OTP Bank egyik projektvezetője

Így még a nagyobb szervezetek munkaerőigénye is áttekinthetővé válik, ami határozottan segít a szakképzett alkalmazottaknak abban, hogy több projektben vehessenek részt.

Az RBS/NatWest Bank egyik alkalmazottja

Rengeteg időt takaríthatok meg, mivel nem kell azzal bíbelődnöm, hogy azonosítsam a lehetséges csapattagokat, ami óriási idő- és pénzmegtakarítást jelent.

 Az RBS/NatWest egyik projektvezetője